Reparatie – revisie – restauratie

Bij Duke of Juke bent u aan het juiste adres voor reparatie, revisie en restauratie van uw jukebox. Dit kan in de werkplaats in Rotterdam, en in sommige gevallen zelfs aan huis. In principe kunt u met elk type jukebox terecht bij Duke of Juke.

Wanneer u uw jukebox in de werkplaats aflevert, hanteren wij een tarief van €65 per uur, ex materialen. Hoeveel een reparatie, revisie of restauratie uiteindelijk gaat kosten is op voorhand niet te zeggen. Het betreft oude machines, en wat er gaandeweg tegen gekomen gaat worden is niet te voorspellen. Wel kunt u in overleg uiteraard bijvoorbeeld een plafond afspreken. Sowieso houdt Duke of Juke u tijdens het hele proces op de hoogte van de ontwikkelingen.

In sommige gevallen kan er ook aan huis gerepareerd worden. Wanneer u denkt dat dit de voorkeur heeft kunt u het beste even bellen. Binnen de regio Rotterdam (een straal van 40 km vanaf de werkplaats), kost voorrijden €150. Dit is inclusief het eerste uur. Elk volgend uur is €100. Wanneer u buiten de regio woont, komt er voor elke kilometer buiten de regio €1 bij. Wanneer u dus op 60 km van de werkplaats woont, zijn de voorrijkosten €150 + €20 = €170.